Recenzja Softonic

asiDe: Aplikacja do randkowania i sieci społecznościowej w pobliżu

asiDe to aplikacja do randkowania i sieci społecznościowej, która skupia się na łączeniu osób z potencjalnymi partnerami w pobliżu. Czy jesteś znudzony i szukasz nowych znajomości, czy poszukujesz towarzystwa do różnych aktywności, asiDe ma na celu pomóc Ci znaleźć osoby o podobnych zainteresowaniach w Twojej okolicy. Korzystając z Twojej lokalizacji, asiDe ułatwia spotkanie osób płci przeciwnej najbliżej Ciebie.

Z asiDe możesz łatwo odkrywać i nawiązywać kontakt z osobami w pobliżu podczas podróży, spacerów ulicą, a nawet gdy pijesz drinka samotnie. Aplikacja umożliwia bezpośrednią komunikację i umawianie się na randki z nowo poznanymi znajomymi.

asiDe wyróżnia się oferowaniem funkcji, która pozwala użytkownikom uzyskać informacje kontaktowe, takie jak profile na Facebooku lub Instagramie, co sprzyja lepszemu zrozumieniu potencjalnych dopasowań przed rozpoczęciem rozmów czy randek. Ponadto, aplikacja zawiera funkcję anonimowego randkowania dla tych, którzy woleliby zachować swoją tożsamość ukrytą podczas organizowania spotkań.

Pobierz teraz asiDe, aby odkryć jego ekscytujące funkcje i rozpocząć świeże doświadczenie społecznościowe. Czy to rozmowy na temat kreatywnych dzieł sztuki czy umawianie się na randki, asiDe zapewnia platformę, na której użytkownicy mogą się komunikować i potencjalnie budować znaczące relacje.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o asiDe: 認識最近距離異性的約會交友App

Czy próbowałeś asiDe: 認識最近距離異性的約會交友App? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.